Головна Новини Бізнес новини компаній Сhanel вводить обмеження на продаж своїх деяких популярных товарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сhanel вводить обмеження на продаж своїх деяких популярных товарів

Таким чином Chanel збирається боротися з перекупниками

11 жовтня 2021, 16:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Один з найвідоміших у світі модних французьких будинків Chanel змінив політику продажів своїх найпопулярніших сумок. Про це повідомляє видання Hypebeast.

Сhanel вводить обмеження на продаж своїх деяких популярных товарів

Chanel. Фото: Global Look Press/Horst Ossinger

Як стало відомо, з жовтня цього року одна людина зможе придбати тільки одну одиницю сумок Classic Flap Bag і Coco Handle в рік. Крім того, на покупку гаманців, візитниць та інших аксесуарів зі шкіри теж діють обмеження на купівлю — не більше двох товарів на рік.

На цей момент в компанії не повідомляють, то яким чином вони збираються відстежувати кількість товарів на покупця.

Повідомляється, що так Chanel збирається боротися з перекупниками. Оскільки перепродаж стає важливим компонентом ринку предметів розкоші, люксові бренди винаходять різні способи обмеження кількості покупок своєї продукції для підвищення ексклюзивності.

Для довідки: в цьому році компанія вже тричі підіймала ціни на свої найпопулярніші товари, проте попит на них так і не зменшився.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Chanel випустив ювелірну колекцію, присвячену твіду. 45 унікальних прикрас втілюють властивості улюбленої тканини Габріель Шанель. Майстри ювелірної студії бренду створили спеціальні рухливі кріплення, які дозволили надати золоту рух.

Також "Коментарі" інформували про те, що Кіра Найтлі представила новий парфум Chanel. Новий парфум залишає легке привабливе посмак. Творець парфуму Олів'є Польж зізнався, що це "найделікатніша версія" з усіх ароматів модного бренду. Він радить розпилювати парфуми не тільки на тіло, але і на постільну білизну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини