Головна Новини Бізнес новини компаній Спір "Монобанку" з Дубілетом: стало відомо, чи буде справа розглядатись в англійському суді
commentss НОВИНИ Всі новини

Спір "Монобанку" з Дубілетом: стало відомо, чи буде справа розглядатись в англійському суді

Новий проект Дубілета Leobank, зокрема, може порушувати авторські права "Монобанку"

17 січня 2022, 13:58
Поділіться публікацією:

Юридична суперечка між власниками "Монобанку" та банкіром Дмитром Дубілетом не врегулювана. Якщо сторони не знайдуть конструктивного рішення, справа буде розглядатись в англійському суді. Про повідомляє УНН з посиланням на коментар юридичної компанії AVELLUM, яка представляє інтереси одного з акціонерів "Монобанку".

Спір "Монобанку" з Дубілетом: стало відомо, чи буде справа розглядатись в англійському суді

Дмитро Дубілет - фото з відкритих джерел

"Зараз суперечка між власниками "Монобанку" та паном Дмитром Дубілетом не врегулювана, хоча сторони провели кілька раундів предметних переговорів. Якщо ці переговори зрештою не призведуть до конструктивного рішення, яке влаштує всі сторони та захистить інтереси "Монобанку" та всіх його учасників, суперечка швидше за все вирішуватиметься в англійському суді", — повідомили в компанії.

Крім того, юристи також прокоментували нещодавнє залучення інвестицій Fintech Farm, яка належить Дмитру Дубілету.

"Залучення паном Дубілетом інвестицій безпосередньо не впливає на ситуацію та можливий розвиток конфлікту. Водночас під час розгляду спору англійський суд може застосувати досить широкий перелік забезпечувальних заходів щодо майна відповідачів, включаючи компанію Дубілета Fintech Farm. Якщо англійський суд вирішить заморозити рахунки та активи на час розгляду спору, це може вплинути навіть на кошти інвесторів", — резюмували в AVELLUM.

Раніше стало відомо, що екс-співвласник "Монобанку" Дмитро Дубілет запустив в Азербайджані Leobank. Проєкт Дубілета візуально виявився дуже схожим на "Монобанк". Після цієї новини з’явилася інформація про конфлікт "Монобанку" з Дубілетом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини