Головна Новини Бізнес новини компаній Справа ринку Столичний: в ЗМІ повідомили нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа ринку Столичний: в ЗМІ повідомили нові подробиці

Журналісти повідомляють про зміни в Держреєстрі юросіб і фізосіб-підприємців

1 березня 2021, 11:58 comments1047
Поділіться публікацією:

Уже кілька місяців поспіль в Україні триває протистояння навколо київського ринку "Столичний". Видання "КП в Україні" повідомляє, що реєстратор Чабановської селищної ради Дмитро Коваленко міг перевищити свої посадові обов'язки і 27 лютого нібито неправомірно заблокував у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Рустема Абдукадирова.

Справа ринку Столичний: в ЗМІ повідомили нові подробиці

Фото з відкритих джерел

За даними "КП в Україні", до управління ринком можуть бути причетні Армен Саркісян, Іван Аврамов, Володимир Галантернік і Олександр Стельмах.

Повідомляється, що 2 грудня 2020 року правоохоронці повідомили Стельмаху про підозру за фактом шахрайства в особливо великому розмірі, після чого до справи було залучена юриста Андрія Портнова. Нібито за його рекомендацією, за даними "КП в Україні", Стельмах звернувся до Шевченківського райсуду. Тоді як скарга, як пише "КП в Україні", за територіальністю відноситься до Голосіївського районного суду міста Києва. У статті "КП в Україні" зазначається, що повідомлення про підозру Стельмаха скасувала суддя Тетяна Овсепьян. Потім, за даними "КП в Україні", директор Рустем Абдукадиров подає фактично сам на себе в той самий Шевченківський районний суд міста Києва чотири однакових заяви про забезпечення позову. Після того, як заява про забезпечення майбутнього позову потрапила до судді Анзору Садулаєву, пише "КП в Україні", той стверджує проект постанови про заборону звільнення Рустема Абдукадирова з посади директора ринку "Столичний".

Раніше, в грудні 2020 року, за даними видання "КП в Україні", міністр юстиції України Денис Малюська буквально за три години скасував в реєстрі рішення інших державних реєстраторів. Рустема Абдукадиров був відновлений на посаді директора ринку "Столичний".

Нагадаємо, справа ринку "Столичний" стало предметом журналістського розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини