Головна Новини Бізнес новини компаній Стала відома зарплата керівника киргизької залізниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома зарплата керівника киргизької залізниці

Слова глави Укрзалізниці Володимира Жмака виявилися обґрунтованими

22 січня 2021, 13:39
Поділіться публікацією:

У ЗМІ опублікували розмір зарплати начальника киргизької залізниці. У порівнянні з зарплатою керівника "Укрзалізниці", Володимира Жмака, вона колосальна.
Так, глава правління "Укрзалізниці", коментуючи розмір своєї заробітної плати, заявив про те, що вона значно менша від тієї, що отримують на таких же посадах в інших країнах.
На тлі скандалу з заробітною платою Володимира Жмака, журналісти вирішили перевірити інформацію про те, наскільки вірні ці слова. Як виявилося, його аргумент цілком обгрунтований.
Так, наприклад,
рейтингове ЗМІ Киргизії повідомляє, що генеральний директор Державного підприємства "НК "Киргиз Темір Жолу" Дашков Василь Анатолійович отримує 6 млн сомів (2 млн грн.). Це при тому, що населення Киргизії становить близько 6,5 млн осіб, майже в шість разів менше, ніж в Україні (41,9 млн) людина.
Важливо відзначити і той факт, що загальна протяжність киргизьких залізниць становить 424,6 км, а в Україні — 28 тис. км. Кількість працівників киргизької залізниці 5000 чоловік, а Володимир Жмак керує підприємством Укрзалізниці з майже 266 000 співробітниками.ціни на квитки в Україні.

Стала відома зарплата керівника киргизької залізниці

Укрзалізниця. Фото з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

22 січня 2021, 14:40

Автор манипулирует нашим сознанием. Цитата из указанного СМИ: "Сотрудник...на вопрос знает ли он сколько получает сам Дашков, затруднился ответить. По е г о п р е д п о л о ж е н и я м гендиректор получает более 6 000 000 сом."


Новини