Головна Новини Бізнес новини компаній Стало відомо, коли в Україні знову відкриється McDonald's
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні знову відкриється McDonald's

Американський фастфуд повертається до України.

16 вересня 2022, 23:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мережа закладів швидкого харчування McDonald's готується до відкриття в Україні. Про це вони заявили на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Стало відомо, коли в Україні знову відкриється McDonald's

Стало відомо коли в Україні знову відкриється McDonald's. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що заклад сумлінно готується до повернення в Україну. Зараз працівники фастфуду перевіряють обладнання, чистять його та миють зали харчування.

Також мережа "Макдональдс" пише, що вони турбуються про своїх клієнтів та працівників, тому останні проходять всі медичні огляди, миють руки, працюють в рукавичках та вчасно їх змінюють. Окрім цього вони регулярно протирають поверхні миючими та дезінфікуючими засобами.

Саме тому повернення в заклад подарує чудові моменти та якісне обслуговування, стверджують у мережі швидкого харчування.

Також, трохи раніше була оголошена інформація, що перші заклади "Макдональдс" відкриються вперше в Україні після початку російського вторгнення в Києві. Це будуть заклади що розташовані біля станції метро "Харківська", на "Осокорках" і на площі Дарницька. Усі локації розташовані на Лівому березі української столиці.

Саме на Дарницькій площі планується повторне відкриття McDonald's 20 вересня. Інші відкриються за кілька днів. Ще не відомо чи заклади будуть працювати у звичайному режимі, або перші дні здійснюватимуть тільки доставку.

Вже відомо, що меню буде значно зменшене та скорочене. Частина відомих позицій у меню буде відсутня в перші дні роботи закладів швидкого харчування.

Раніше, портал "Коментарі" запитував у дієтолога, як краще харчуватись під час війни. Спеціаліст дає корисні поради щодо вживання їжу в стресових умовах.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини