Головна Новини Бізнес новини компаній Стало відомо рейтинг найкращих світових компаній в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо рейтинг найкращих світових компаній в 2021 році

Apple стала найбільш інноваційною компанією в цьому році

17 квітня 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

Стало відомо, які компанії увійшли в список найкращих та інноваційних фірм за 2021 рік. Відповідний рейтинг розробила консалтингова компанія Boston Consulting Group (BCG).

Стало відомо рейтинг найкращих світових компаній в 2021 році

Найкращі світові компанії 2021 року - рейтинг. Фото: evercare.ru

Найбільшу увагу при створенні списку звертали на інновації, розроблені за рік в компанії.

Перше місце зайняла Apple. На другому місці материнська компанія Google — Alphabet. Третю позицію займає Amazon, четверту — Microsoft. Топ-5 замикає компанія Ілона Маска — Tesla.

Окрім того, у число інноваторів увійшли й медичні компанії. Зокрема, було відзначено розробників вакцин від коронавірусу. Компанія Pfizer посіла в рейтингу 10 місце, Johnson & Johnson — 20 позицію, Moderna — 42 сходинку. Компанію AstraZeneca розмістили за інноваційністю на 49 місці.

Окрім того, в рейтингу згадуються популярні бренди — Ikea, Toyota, Nike, Facebook, Xiaomi, Huawei, Adidas.

Стало відомо рейтинг найкращих світових компаній в 2021 році - фото 2

Нагадаємо, що компанія Apple дійсно вражає своєю інноваційністю. Фірма має намір випустити знімну батарею для своїх смартфонів. Повідомляється, що новий аксесуар буде працювати з IPhone, які підтримують магнітну систему MagSafe. Apple розробляє батарею не менше, ніж один рік, а його запуск планується протягом декількох місяців. Акумулятор може кріпитися до задньої частини телефону, її прототипи мають білий гумовий корпус. Детальніше про новинку читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Apple планує розробити електрокар. Компанія Hyundai вироблятиме деякі деталі до сучасного електромобіля. Якою буде грандіозна новинка, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини