Головна Новини Бізнес новини компаній Світлана Романова з "Метінвесту" очолила ТОП-20 найуспішніших корпоративних юристів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлана Романова з "Метінвесту" очолила ТОП-20 найуспішніших корпоративних юристів України

Також Романова увійшла в рейтинг 25 найуспішніших бізнес-леді України

23 грудня 2020, 15:45
Поділіться публікацією:

Директор по правовому забезпеченню групи "Метінвест" Світлана Романова очолила ТОП-20 успішних корпоративних юристів на думку юрбізнесу. Про це повідомляє прес-служба компанії "Метінвест".

Світлана Романова з "Метінвесту" очолила ТОП-20 найуспішніших корпоративних юристів України

У прес-службі відзначили, що щорічне рейтингове дослідження українського ринку юрпослуг проводиться редакцією "Юридична газета". Експерти аналізують зміни, оцінюють результати, фінансові показники, проектну роботу і безліч інших параметрів.

У "Метінвесті" відзначили, що у 2020 році в рамках програми професійного розвитку, група розробила і провела 11 юридичних вебінарів і протестувала рівень отриманих знань більш ніж у 190 учасників. Також завершено розробку і запущена внутрішня система збереження знань з унікальною можливістю багатоступінчастого пошуку та фільтрування результатів.

У прес-службі додали, що в 2020 році Романова також увійшла в ТОП-25 найуспішніших бізнес-леді України за версією журналу "Власть денег".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини