Головна Новини Бізнес новини компаній "Тедіс Україна" увійшла до рейтингу "50 кращих роботодавців" за версією журналу Forbes Ukraine і сайту Work.ua
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тедіс Україна" увійшла до рейтингу "50 кращих роботодавців" за версією журналу Forbes Ukraine і сайту Work.ua

Рейтинг кращих вітчизняних роботодавців надав журнал Forbes Ukraine

13 січня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Компанія "Тедіс України", національний лідер по дистрибуції FMCG-товарів, увійшла в рейтинг "50 кращих роботодавців", який опублікований у січневому тиражі журналу Forbes Ukraine. Із максимально можливих 100 балів компанія набрала 74. За трьома факторами — "Соцпакет", "Можливості для розвитку" і "Відчуття захищеності" — "Тедіс Україна" отримала найвищі оцінки.

"Тедіс Україна" увійшла до рейтингу "50 кращих роботодавців" за версією журналу Forbes Ukraine і сайту Work.ua

"Тедіс Україна". Фото із відкритих джерел

Про це повідомила прес-служба компанії .

"Наш колектив — це 2 300 осіб по всій Україні. Компанія змогла адаптуватися до викликів 2020 року і подбати про здоров'я співробітників, додавши в медичну страховку пакет COVID-19. Крім того, ми провели заплановані проекти з навчання та розвитку персоналу в онлайн-форматі. В цьому році ми продовжимо впроваджувати ще більше цифрових рішень, а найважливішим фокусом залишиться турбота про наших співробітників", — підкреслила директор департаменту по роботі з персоналом Ірина Івасюк.

Нагадаємо, в листопаді 2019 року компанія "Тедіс Україна" перемогла в номінації "Мотивація і залученість торгових команд" Премії HR-бренд Україна 2020, авторитетного незалежного конкурсу в сфері HR та управління людським капіталом, представивши проект "Система безперервного поліпшення мотивації торгових команд".

У 2019 компанія "Тедіс Україна" також зайняла 8-е місце в рейтингу "100 найбільших приватних українських компаній" за версією журналу Forbes Ukraine.

Для довідки

"Тедіс Україна" — одна із провідних українських компаній з надання логістичних і дистриб'юторських послуг в області споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділи. Завдяки групі прямих продажів із 340 кращих фахівців, компанія охоплює роздрібну торговельну мережу, що складається з близько 45 тис. роздрібних точок продажів по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2 300 співробітників.

Компанія входить в п'ятірку кращих в рейтингу "Кращі компанії для лідерів" в Україні, згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group. "Тедіс Україна" увійшла в 5-ку всіх оптових компаній в ТОП-100 платників податків за даними Державної податкової служби України за 2019 рік.

Також компанія "Тедіс Україна" зайняла 8-е місце в рейтингу "100 найбільших приватних українських компаній" і 26-е місце в рейтингу "50 кращих роботодавців" за версіями журналу Forbes Ukraine.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кот Бегемот

13 січня 2021, 17:05

Кто не знает- это контора Плешивого Пу. Статейка заказная на 100%


Новини