Головна Новини Бізнес новини компаній Tesla придбає німецького виробника батарей
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla придбає німецького виробника батарей

Tesla врятує компанію від ліквідації

3 жовтня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Виробник електромобілів Tesla заявив про те, що купує німецьку ATW Automation, постачальника акумуляторних модулів і блоків для автомобільної промисловості. Про це повідомило в п'ятницю джерело, знайоме з цією угодою, передає Reuters.

Tesla придбає німецького виробника батарей

ATW, дочірня компанія канадської Automation Tooling Systems Inc (ATS), опинилася на межі ліквідації через різке падіння замовлень, повідомили у вересні німецькі ЗМІ. АТС 25 вересня оголосила, що деякі активи та співробітники одного з її підрозділів в Німеччині будуть продані та передані третій стороні, не розкриваючи назви компанії.

ATS і ATW в п'ятницю не відразу відповіли на запит про коментарі.

Німецькі видання TheEuropean і WirtschaftsKurier першими повідомили про придбання.

ATW, що базується в Західній Німеччині, налічує близько 120 співробітників і завершила більше 20 ліній з виробництва акумуляторів для міжнародних автовиробників, повідомляється на сайті ATS.

Tesla планує значно збільшити виробництво акумуляторів в найближчі роки та під час недавнього заходи представила інновації, які, за її словами, різко знизять вартість акумуляторних батарей протягом наступних трьох років.

Зараз компанія будує свій третій завод з виробництва автомобілів недалеко від Берліна, який також буде містити акумуляторний завод, і планує почати будівництво нового заводу з виробництва автомобілів в Техасі в цьому році.

Tesla в п'ятницю заявила, що поставила рекордні 139 300 автомобілів по всьому світу в третьому кварталі. Компанія має намір поставити півмільйона автомобілів до кінця поточного року.

Раніше "Коментарі" писали, що фанат Tesla створив репліку з картону і паличок з-під морозива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини