Головна Новини Бізнес новини компаній Tesla відкликала майже півмільйона електрокарів через проблеми з безпекою
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla відкликала майже півмільйона електрокарів через проблеми з безпекою

Tesla відкликала понад 475 000 своїх електромобілів

31 грудня 2021, 11:02
Поділіться публікацією:

Tesla відкликає понад 475 000 своїх електромобілів Model 3 і Model S, щоб вирішити проблеми з камерою заднього огляду та багажником, які підвищують ризик аварії, повідомив регулятор безпеки дорожнього руху США. Про це повідомляє Reuters.

Tesla відкликала майже півмільйона електрокарів через проблеми з безпекою

Вироблені в Китаї автомобілі Tesla Model 3 - Reuters

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) обговорює з автовиробником іншу проблему з камерою, досліджуючи систему помічника водія компанії.

Американський виробник електромобілів відкликає 356 309 автомобілів Model 3 2017-2020 років для вирішення проблем з камерою заднього огляду і 119 009 автомобілів Model S через проблеми з переднім капотом, повідомляє федеральний регулятор.

Зв'язатися з Tesla для коментарів не вдалося.

У седанах Model 3 "джгут кабелів камери заднього огляду може бути пошкоджений через відкриття та закриття кришки багажника, що перешкоджає відображенню зображення з камери заднього огляду", – повідомили в NHTSA.

Tesla виявила 2301 гарантійну претензію щодо проблеми для американських автомобілів.

Для автомобілів Model S проблеми із засувкою можуть призвести до відкриття переднього багажника "без попередження та перешкоджання огляду водія, збільшуючи ризик зіткнення", – сказала Tesla.

Тесла заявила, що не знає про будь-які аварії, травми або смерть, пов’язані з проблемами, зазначеними у відкликанні автомобілів Model 3 і Model S, повідомляє NHTSA.

У серпні NHTSA розпочало офіційне розслідування безпеки в системі допомоги водієві Tesla Inc Autopilot після серії аварій за участю моделей Tesla та автомобілів швидкої допомоги.

Як повідомляли раніше "Коментарі", американська компанія Tesla обмежить доступ до ігор на сенсорному екрані, розташованому на центральній консолі електромобіля, які можна було грати під час водіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини