Головна Новини Бізнес новини компаній «Том і Джеррі», «Закляття», «Матриця»: якими прем'єрами в 2021 році порадує Warner Bros (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Том і Джеррі», «Закляття», «Матриця»: якими прем'єрами в 2021 році порадує Warner Bros (ВІДЕО)

В цьому році кінокартини будуть виходити одночасно в кінотеатрах і на стрімінговому сервісі

17 січня 2021, 12:57 comments2714
Поділіться публікацією:








«Том і Джеррі», «Закляття», «Матриця»: якими прем'єрами в 2021 році порадує Warner Bros (ВІДЕО)

Компанія Warner Bros назвала дати виходу нових фільмів у 2021 році - фото: з відкритих джерел

Компанія Warner Bros опублікувала на своєму YouTube-каналі тизери новинок, які вийдуть вже в цьому році. Про це інформує Daily.afisha.

Цього разу один з найбільших концернів з виробництва фільмів і телесеріалів в США порадує глядачів такими картинами, як "Годзилла проти Конга", "Смертельна битва", Матриця-4 "," Загін самогубців "," Дюна "," Закляття-3 ", а також ремейком на мультфільм "Том і Джеррі".

Сама рання прем'єра відбудеться 25 лютого. У цьому день на екрани вийде "Том і Джеррі". Через місяць, 26 лютого, вийде фільм "Годзілла проти Конга". Слідом за ним, 15 квітня, відбудеться прем'єра картини "Смертельна битва". "Закляття-3" вийде 4 червня. В останній місяць літа, 5 серпня, вийде "Загін самогубців". "Дюна" з'явиться на екранах 30 вересня. Завершальною картиною року стане "Матриця-4". Прем'єра фільму запланована на 23 грудня.

Компанія заявила, що в цьому році абсолютно всі їхні фільми будуть випускатися в кінотеатрах і на стрімінговому сервісі HBO Max одночасно. Через місяць вони тимчасово будуть прибрані з бібліотеки. Однак в кінотеатрах показ буде продовжений.

Нагадаємо, що компанії Warner Bros належать такі знамениті всьому світу фільми та мультфільми, як "Скубі-Ду", "Ейс Вентура", "Том і Джером", "Лего Фільм", "Чудо-жінка", "Звільніть Віллі", і багатьох інших.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що зірка "Гаррі Поттера" вирішив завершити кар'єру в кіно, а також про те, що помер відомий американський актор, який зіграв у фільмі "Людина-павук".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дима

28 квітня 2021, 08:56

Всем привет, хочу поделиться промокодом ivikod на сайте Ivi.ru. Он даёт возможность бесплатной подписки на сервис в течении 14 дней с момента активации, плюс скидку при дальнейшем продлении подписки на 10%


Новини