Головна Новини Бізнес новини компаній Три дні в офісі: Google скорочує робочий тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Три дні в офісі: Google скорочує робочий тиждень

Зміни у робочій політиці компанії пов’язані з епідемією коронавірусу

15 грудня 2020, 15:32
Поділіться публікацією:

Через епідемію коронавірусу співробітники компанії Google зможуть повернутися до офісів лише восени 2021 року. Утім, навіть тоді їхній робочий графік зазнає істотних змін, повідомляє The New York Times.

Три дні в офісі: Google скорочує робочий тиждень

Працівникам Google доведеться поєднувати дистанційку і роботу в офісі. Фото: The Associated Press

Зокрема, можна чекати запровадження так званого "гнучкого робочого тижня". У рамках запровадження таких нововведень працівникам Google буде дозволено продовжити працювати вдома. Але і в офісі з’являтися доведеться — принаймні тричі на тиждень. Такі дні матимуть назву "дні співпраці".

Така інформація зазначена в електронному зверненні до персоналу виконавчого директора Alphabet, материнської компанії Google, Сундара Пічая.

"Ми перевіряємо гіпотезу, згідно з якою гнучка модель роботи призведе до більшої продуктивності, співпраці та добробуту", — написав пан Пічай.

Разом із цим подібні зміни можуть не торкнутися осіб, які здебільшого співпрацюють із клієнтами чи зайняті у центрах обробки даних чи лабораторіях компанії.

Чи вимагатимуть у працівників обов’язкової вакцинації від COVID-19 перед поверненням до "денної форми" роботи, у листі Пічая не згадується. Хоча попередньо адміністрація Google переконувала, що зроблять у 2021 році все необхідне, аби співробітники змогли отримати необхідну ін’єкцію проти коронавірусу. При цьому зазначалося, що це відбудеться лише після вакцинації людей із груп ризику та найвищого пріоритету.

Довідково. Google стала однією із перших глобальних компаній, яка запровадила для працівників можливість дистанційної роботи. Це сталося у березні 2020 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Google збирається презентувати власний смартфон.

Також на порталі розповідали про причини масового збою сервісів Google, що стався 14 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини