Головна Новини Бізнес новини компаній Три жахливих міфи про Coca-Cola, в які потрібно перестати вірити
commentss НОВИНИ Всі новини

Три жахливих міфи про Coca-Cola, в які потрібно перестати вірити

Американські експерти закликають не піддаватися змовам стосовно популярного напою

23 листопада 2020, 16:47 comments1564
Поділіться публікацією:

Коли заходить розмова про безалкогольні напої, багато хто з нас відразу ж уявляє образ пляшки кока-коли. Цей культовий напій домінує на світовому ринку газованої води — його солодкий, багатий смак подобається такій кількості людей, що він породив цукерки і рецепти, засновані на його фірмовому стилі.

Три жахливих міфи про Coca-Cola, в які потрібно перестати вірити

ФОТО: З відкритих джерел

Часто зустрічається не тільки безліч цікавих фактів про Coca-Cola, а й жахливих міфів, в які вірять дуже багато людей. Американські експерти розповіли про найбільш популярні помилкові факти про напій, яким варто перестати довіряти.

Кола може розчинити людський зуб за ніч

Цей міф виник з класичного наукового експерименту для школярів. Щоб перевірити кислотність води, соку і кока-коли, вчитель кидав шматочок органічної речовини в чашку, наповнену кожної рідиною. Залишившись на ніч, клас вивчав, скільки вихідного матеріалу розчинялося в кожній чашці. Хоча середній pH (міра кислотності) кока-коли становить 2,37, він не є досить високим, щоб викликати шкоду нашій фізіології, не кажучи вже про щось настільки міцне, як зуб.

Кола містить свинину в своєму складі

Кілька років тому в Інтернеті з'явилася чутка, що обурила шанувальників кока-коли — в напої нібито була свинина! Незважаючи на те, що цей міф набирає обертів в останні кілька років, представники Coca-Cola випустили кілька заяв, що спростовують ці чутки і відверто заявляють, що м'ясні продукти не використовуються в напої.

Coca-Cola використовує харчовий барвник, виготовлений з комах

Навіть якщо кока-кола не містить м'яса, що, якщо вона буде приготована ​​з ще більш жахливих інгредієнтів? Певні продукти і напої набувають свій фірмовий колір через червоний харчовий барвник, приготований з подрібненої кошенілі. Хоча було доведено, що цей барвник безпечний для вживання і присутній в широкому спектрі продуктів, Coca-Cola не включає цей продукт до свого газованого напою. Тепер не турбуйтеся, а знайте, що ніякі комахи не постраждали під час приготування коли.

Раніше "Коментарі" ділилися п'ятьма фактами про піцу, яких ви не знали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини