Головна Новини Бізнес новини компаній У Facebook вирішили змінити свою назву: коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Facebook вирішили змінити свою назву: коли це станеться

Нова назва зберігається в секреті

20 жовтня 2021, 13:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Facebook планує змінити свою назву. Про це повідомляє видання Verge.

У Facebook вирішили змінити свою назву: коли це станеться

Facebook. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією ЗМІ, власник компанії Марк Цукерберг зробить відповідне оголошення на щорічній конференції Connect, що відбудеться вже 28 жовтня, або раніше.

Офіційно в Facebook поки не коментують дану інформацію.

Як пише видання, однією з причин для ребрендингу може бути бажання компанії перестати асоціюватися виключно з соціальними мережами і показати, що платформа Facebook є лише одним з продуктів. Також зміна назви може бути присвячена до планів компанії зі створення Всесвіту віртуальної реальності.

Для довідки: задумкою проєкту компанії Facebook Всесвіт віртуальної реальності є створення світу, в якому люди зможуть взаємодіяти між собою за допомогою окулярів віртуальної реальності.

За даними Verge, нова назва зберігається в секреті і відомо навіть не всім представникам топменеджменту Facebook.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що американське відомство NASA показало, як виглядав запуск космічної ракети з міжпланетною станцією "Люсі". Апарат почав своє 12-річну подорож до троянських астероїдів, які є давніми космічними камінням, що знаходяться на одній орбіті з планетою Юпітер. Ці камені вважаються капсулами часу.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що марсохід NASA Perseverance записав звуки на червоній планеті. Відзначається, що деякі із записів розповідають дослідникам про зміни в атмосфері планети. Крім цього, за допомогою спеціальних мікрофонів фахівці могли перевіряти міцність коліс ровера, а також відстежувати технічні неполадки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини