Головна Новини Бізнес новини компаній У «GlobalMoney» закликають громадські організації та ЗМІ не брати участі в атаках, організованих недобросовісними конкурентами
commentss НОВИНИ Всі новини

У «GlobalMoney» закликають громадські організації та ЗМІ не брати участі в атаках, організованих недобросовісними конкурентами

У GlobalMoney заявили про спроби дискредитації компанії

16 серпня 2021, 16:59
Поділіться публікацією:

У компанії "GlobalMoney" заявили про новий етап атаки з боку конкурентів і закликали не піддаватися на маніпуляції. Компанія розмістила заяву на своїй сторінці в Facebook.

У «GlobalMoney» закликають громадські організації та ЗМІ не брати участі в атаках, організованих недобросовісними конкурентами

GlobalMoney - фото з відкритих джерел

"Неперевірена інформація активно розганяється в ЗМІ і деяких телеграм-каналах. Більшість статей ґрунтуються на припущеннях і вигадках. Все це спрямовано на дискредитацію компанії та тиск як на її співробітників, так і на власника"- вважають в" GlobalMoney ".

У повідомленні прес-служби відзначають також, що тепер до фейкових новин додалися мітинги, в яких беруть участь в основному студенти, які не мають поняття ні про саму компанію, ні про її діяльність. У зв'язку з цим, компанія просить активістів уважніше перевіряти інформацію, не піддаватися на маніпуляції опонентів і не брати участі в сумнівних мітингах.

Варто відзначити, що раніше Антимонопольний комітет виніс штраф одному з ключових конкурентів компанії — "Айбокс Банку". Його звинуватили в розсилці фейкових листів з наклепом партнерам "GlobalMoney".

За словами Глави міжобласного територіального відділення АМКУ Олексія Хмельницького, всі тези, які використовувалися "Айбокс банком" для паплюження репутації "GlobalMoney" були маніпулятивними і не мали нічого спільного з дійсністю.

"Мова йде про розсилку інформації про нібито кримінальні провадження щодо компанії і про нашу роботу на непідконтрольних територіях. Звісно, що нічого подібного в реальності немає і бути не може. Це була явна брехня з боку представників "Айбокс банку". А, враховуючи, що сьогодні аналогічні тези транслюють псевдоактивісти і деякі ЗМІ — ми не виключаємо, що за цим стоять все ті ж люди, просто тепер в "Айбокс банку" працюють через посередників, намагаючись приховати свою причетність "- вважають в компанії.

При цьому в "GlobalMoney" підкреслюють, що компанія веде свою діяльність виключно в рамках українського законодавства і не має ніякого відношення ні до фізичних, ні до юридичних осіб країни-агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини