Головна Новини Бізнес новини компаній У Києві відкрився найбільший магазин електроніки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві відкрився найбільший магазин електроніки

Найбільша мережа з продажу побутової та електронної техніки Фокстрот представила флагманський магазин з максимальним асортиментом

13 листопада 2020, 14:16 comments6069
Поділіться публікацією:

Найбільша мережа з продажу побутової та електронної техніки Фокстрот представила флагманський магазин з максимальним асортиментом

У Києві відкрився найбільший магазин електроніки

12 листопада свої двері відчинив оновлений на всі 100% Фокстрот на просп. С.Бандери, 21. На торговій площі майже 2700 м кв. в наявності більше ніж 5500 одиниць товару, що є найбільшим асортиментом в мережі Фокстрот, а можливо навіть і в Україні. Крім цього, магазин має свою історію та аудиторію лояльних покупців, які вважають його "своїм" вже кілька поколінь, але при цьому він з кожним днем збільшує інтерес нових покупців.

Основна мета реформати даного магазину була об'єднати в одному торговому просторі максимально можливий асортимент не тільки для продажу, а й для зручності користувача. Флагман отримав ультрасучасний простір, де техніку можна вибирати з максимальним комфортом і всіма можливими додатковими опціями у сфері кредитування, сервісу, обслуговування, тест-драйвів та ін.

"Все, що ми робимо в розвитку нашого бренду, — робимо для наших покупців: щоб бути ближче до них, зрозуміліше, давати певний експірієнс і рости разом. І віримо, що враження від цього магазину перевершать усі сподівання ", — зазначив Олексій Зозуля, директор мережі Фокстрот.

Тут представлений асортимент товарів максимальної кількості виробників: SAMSUNG, LG, SONY SONY PlayStation, APPLE, ELECTROLUX, ВЕКО, PHILIPS, HUAWEI, Орро, HISENSE, PYRAMIDA і десятки інших. Покупці можуть подивитися, помацати, протестувати новинки і топові моделі техніки і гаджетів наживо, вибрати саме те, що потрібно саме вам і відразу придбати зі швидкою доставкою.

А наявність безмежної онлайн-полиці FOXTROT.UA дозволяє познайомитися з усім асортиментом мережі, вибрати вподобану модель, якщо вона не представлена в магазині фізично, і оформити покупку.

Звичайно ж, оновлення магазина Фокстрот не може пройти непоміченим. А у випадку з флагманом — це дійсно історична і масштабна подія. Тому 12, 13, 16 і 17 листопада з дотриманням всіх карантинних пересторог для жителів і гостей столиці проходить урочисте відкриття Фокстрот на С.Бандери, 21.

Серед всіх покупців, які вчинили покупку на суму від 999 грн в дні відкриття, відбудеться розіграш сучасного комплекту техніки для дому. Також передбачені знижки до 53% на електронні гаджети, аксесуари, дрібну і велику побутову техніку та багато іншого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини