Головна Новини Бізнес новини компаній У швидкісних поїздах "Укрзалізниці" запрацював онлайн-кінотеатр
commentss НОВИНИ Всі новини

У швидкісних поїздах "Укрзалізниці" запрацював онлайн-кінотеатр

"Укрзалізниця" пропонує переглядання фільмів пасажирам потягів Інтерсіті+

6 вересня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Компанія "Укрзалізниця" запускає онлайн-кінотеатр у швидкісних поїздах. Наразі "Укрзалізниця" пропонує перегляд фільмів пасажирам потягів Інтерсіті+. Про це повідомили у пресслужбі компанії і пояснили українцям, як це працюватиме насправді.

У швидкісних поїздах "Укрзалізниці" запрацював онлайн-кінотеатр

Поїзд "Укрзалізниці", фото з відкритих джерел

"Онлайн-кінотеатр у швидкісних поїздах лише за 1 грн. З 5 вересня доступ до онлайн-кінотеатру у швидкісних поїздах Інтерсіті+ на платформі SWEET.TV коштуватиме 1 грн. Для перегляду фільмів потрібно під'єднатись до локальної мережі безпосередньо у вагоні Інтерсіті+. Активувати сервіс можна за QR-кодом на стікерах, що розміщені на кожному вікні поїзда", — йдеться у повідомленні у соцмережі Фейсбук.

Для перегляду понад 400 ліцензійних фільмів можна використовувати власний гаджет, під'єднавшись до локальної мережі безпосередньо у вагоні швидкісного поїзда Інтерсіті+. Активувати сервіс можна за QR-кодом на стікерах, що розміщені на кожному вікні поїзда. Залізничний онлайн-кінотеатр дає можливість переглядати виключно ліцензійні фільми з якісним українським дубляжем або мовою оригіналу.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" пропонує обрати один з варіантів зовнішнього вигляду поїзда. Українцям пропонують допомогти визначитися з кольорами лівреї поїзда у рамках фірмової стилістики.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що "Укрзалізниця" попередила про затримку низки своїх потягів. Вона сталася через негоду на території України та технічні перебої від першої до п'ятої години. Зокрема, як повідомили в компанії-перевізнику, поїзд "Одеса-Чернівці" затримується довше, пасажирам доведеться чекати близько п'яти годин. Зазначимо, що в серпні 2021 року компанії почали співпрацювати для розробки нових стратегій енергоефективності "Укрзалізниці". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини