Головна Новини Бізнес новини компаній У Tinder з'явиться метасвіт з власною валютою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Tinder з'явиться метасвіт з власною валютою

Компанія вже тестує внутрішню валюту, яку користувачі зможуть оплачувати преміальні послуги

4 грудня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Для програми для знайомств Tinder планують створити метасвіт Tinderverse. Про це повідомила гендиректор компанії Tinder Ренате Нюборг, повідомляє Reuters Next. Компанія вже тестує внутрішню валюту, якою користувачі зможуть оплачувати преміальні послуги та отримувати її як винагороду за хорошу поведінку у додатку. "З точки зору Tinder, метавсесвіт Tinderverse більше стосується стирання кордонів між офлайн та онлайн", — сказала Нюборг.

У Tinder з'явиться метасвіт з власною валютою

Tinder - фото з відкритих джерел

Довідка. Метавсесвіт – це віртуальний простір, в якому цифрові версії людей можуть спілкуватися, гуляти у парках, ходити на концерти, проводити робочі зустрічі. Увійти в такий всесвіт можна за допомогою віртуальної (VR) або доповненої (AR) реальності.

Як повідомлялося, 28 жовтня засновник глобальної корпорації Facebook Марк Цукерберг оголосив, що компанія змінить назву Meta. Тепер вона, за словами засновника Facebook, увійде до "наступного цифрового виміру, який об'єднує розрізнені цифрові світи в метавсесвіт".

Нагадаємо, профілі реаліті-шоу Tinder відчайдушна спроба купити будинок, адже опитування показує, що житло — це проблема номер один для молоді, яка перевершує Covid. Про це повідомляє видання The Guardian. Молоді новозеландці шукають партнерів для покращення своїх застійних економічних перспектив. У міру того, як житлова криза в країні посилюється, все більше потенційних покупців вперше звертаються до Tinder із проханням про створення союзу, який міг би допомогти їм у придбанні будинку. Дані, надані Tinder для Stuff, показали, що кількість користувачів, які заявили у своєму профілі, що вони шукають партнера для покупки будинку, збільшилася більш ніж удвічі, а саме в 2,6 рази з червня 2020 до червня 2021 року. Ціла низка біографій, від жартівливих до відверто транзакційних.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини