Головна Новини Бізнес новини компаній Uber дозволить розраховуватися в таксі криптовалютою: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Uber дозволить розраховуватися в таксі криптовалютою: подробиці

Uber розглядає можливість прийому платежів в криптовалюті

14 лютого 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

Uber має плани щодо можливостей приймання оплати криптовалютою. При цьому, в компанії розглядали питання вкладення інвестицій в біткоїни, але швидко відмовились від цього. Про це інформує CNBC.

Uber дозволить розраховуватися в таксі криптовалютою: подробиці

Криптовалютою можна буде оплатити таксі (фото з відкритих джерел)

 Як зазначив генеральний директор компанії Дари Хосровшахі, вони мали плани щодо того, щоб купити біткоїни, але поки відмовились від них, щоб і надалі зберігати свої кошти безпечно.

За словами керівника Uber вони і надалі хочуть зберігати свої кошти безпечно і не мають бажання займатись спекуляціями. Їх переваги сьогодні полягають в бізнесі, що вони створили, а не в напрямку інвестування.

  Бізнесмен резюмував, що компанія зараз будує плани, аби мати можливості приймати платежі криптовалютою й зробить можливою її майбутню реалізацію, якщо це буде їй корисно. Разом з тим, Uber не має планів використовувати цю послугу, щоб створити собі власну рекламу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Uber дозволить аудіозапис в таксіКомпанія Uber Technologies Inc повідомила, що запустить додаткову пілотну програму аудіозапису в трьох містах США, щоб підвищити безпеку, дозволяючи водіям надсилати записи поїздок до Uber у разі інцидентів, що порушують безпеку.  Наприкінці 2019 року Uber повідомив, що отримав 6000 повідомлень про сексуальні насильства, сталося 107 смертельних аварій на дорогах. Функція запису призначена для забезпечення водіїв додатковою безпекою, якщо вони відчувають себе незручно, і дозволить користувачам надати докази того, як розгорталася ситуація. Функція аудіозапису була запущена в Латинській Америці два роки тому і доступна в 14 країнах регіону, але вперше запуск відбувся в Сполучених Штатах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини