Головна Новини Бізнес новини компаній УкрАВТО виведе на український ринок нову марку автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

УкрАВТО виведе на український ринок нову марку автомобіля

Нова марка в дистриб'юторському портфелі УкрАВТО з'явиться в грудні 2020 року

20 жовтня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:

Вже до кінця цього року УкрАВТО озвучить ім'я нового автобренда в дистриб'юторському портфелі. Яка саме марка вийде на український авторинок — в корпорації поки що не розголошують. Але обіцяють незабаром розкрити інтригу. Про це йдеться на сайті УкрАВТО.

УкрАВТО виведе на український ринок нову марку автомобіля

Компанія "УкрАВТО"

Поки що відомо лише те, що це повинні бути якісні автомобілі середньої цінової категорії відомого азіатського виробника.

"Наша впевненість в успіху нового проекту підкріплена вже існуючим позитивним досвідом експлуатації автомобілів цього бренду тисячами власників в Україні. Незабаром ми повідомимо подробиці і оголосимо конкурс на посередництво для формування сервісно-збутової мережі, що покриває всю Україну", — зазначив заступник голови правління корпорації УкрАВТО Вахтанг Васадзе.

У компанії пообіцяли, що дилерська мережа нового автомобільного бренду буде відповідати високим стандартами якості обслуговування. Вивести популярність марки на новий рівень хочуть завдяки широкій мережі власних сервісних центрів по всій території України.

Хто саме стане партерами УкрАВТО, офіційно озвучать також в грудні 2020 року.

УкрАВТО — найбільший вітчизняний виробник автомобілів, який володіє потужностями для повного циклу виробництва. Це офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів більш ніж 15 брендів, який надає сервісні послуги і виробляє запасні частини і аксесуари. Саме ця корпорація сейчас володіє найбільшою власною мережею сервісних і дилерських центрів в Україні.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, куди слід відправитися подорожувати на автомобілі в Україні цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини