Головна Новини Бізнес новини компаній Укрпошта повідомила, як працюватиме у вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрпошта повідомила, як працюватиме у вихідні

Графік роботи зміниться 25 грудня, 1 січня та 7 січня

24 грудня 2020, 18:37 comments4469
Поділіться публікацією:

Укрпошта повідомила про традиційну зміну графіку роботи відділень на час новорічно-різдвяних свят. Інформація опублікована на сайті організації та на офіційних сторінках у соцмережах.

Укрпошта повідомила, як працюватиме у вихідні

Фото: Укрпошта

Відправити посилку чи оформити передплату на улюблене видання українцям навряд вдасться 25 грудня, 1 січня та 7 січня — у державні вихідні. Утім, існує можливість потрапити до одного із чергових відділень Укрпошти, які все ж будуть відчинені навіть у свято. Щоправда, слід перевірити графіки роботи, адже в середньому така пошта працюватиме із 9:00 до 14:00. Адреси відділень зазначені на сайті компанії.

Укрпошта повідомила, як працюватиме у вихідні - фото 2

"Зокрема, на час "високого" сезону в період новорічних і різдвяних свят 250 найбільш завантажених відділень Укрпошти по всій Україні працюватимуть без вихідних, інші відділення — за раніше встановленим графіком", — уточнюють у повідомленні.

Цікаво, що 31 грудня та 6 січня усі без винятку відділення функціонуватимуть за звичним для них графіком.

Також Укрпошта зазначає, що на час посилення карантинних заходів, яке заплановане на період із 8 до 24 січня, поштові послуги також надаватимуться у традиційному режимі у всіх 11000 представництвах організації.

Раніше "Коментарі" розповідали про причину можливої відмови Укрпошти від доставки пенсій. Подібні обмеження можуть торкнутися одразу 3,6 млн громадян України.

Також на порталі зазначалося, що Укрпошта бере участь у проекті "Диво-поштівка", ініційованому першою леді Оленою Зеленською. Так, у окремих відділеннях можна придбати паперові святкові листівки із картинами відомих українських художників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини