Головна Новини Бізнес новини компаній В Adidas розповіли, як відбився расизм серед співробітників на продажах спорттоварів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Adidas розповіли, як відбився расизм серед співробітників на продажах спорттоварів

Гендиректор Adidas визнав, що расові забобони непомітно проникали в повсякденну роботу компанії

11 серпня 2020, 18:58
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що про компанії Adidas широко розходяться чутки про дискримінацію за расовою принципом, масштаби продажів не знижуються. Про це розповів генеральний директор компанії Каспер Рорстед, передає видання The Reuters .

В Adidas розповіли, як відбився расизм серед співробітників на продажах спорттоварів

Так, керівник всесвітньо відомої фірми підкреслив, що масові протести в США через нетерпимість до чорношкірих не стали перешкодою для здійснення покупок спортивних товарів бренду Adidas.

"Ми не бачили, щоб наші клієнти уникали покупок", — зазначив Рорстед, додавши, що не раз отримував скарги від колишніх співробітників, чиї права були ущемлені за принципом кольору шкіри.

Крім того неодноразово зазначалося, що в магазинах Adidas відбуваються випадки, коли до чорношкірих клієнтам ставилися менш ввічливо ніж з білошкірими американцями.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про погроми і грабежі в нью-йоркських магазинах на грунті расових заворушень.

"Трощать, крадуть, ЛаБут валялися просто по всьому місту, — описує те, що відбувається Христина Загребельна, яка переїхала в Сан-Франциско. - Кажуть, що це роблять немісцеві, але я не можу стверджувати, є різні версії. Більшість схиляються все ж до того, що нічні погроми влаштовують приїжджі. А ось мирний протест, який бачила днем, як здалося, проводили нормальні, адекватні люди з плакатами. Учасники, їх було близько 500 осіб, організованою натовпом пройшлися вулицями. за ними — поліцейські, і, більш того, відразу за демонстрантами їхала машина, яка прибирали сміття ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини