Головна Новини Бізнес новини компаній В українських потягах з’явиться Wi-Fi: де вже можна ловити зв'язок
commentss НОВИНИ Всі новини

В українських потягах з’явиться Wi-Fi: де вже можна ловити зв'язок

Поки що новинка буде доступна на одному напрямку

17 лютого 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

В українських поїздах інтернет стане більш доступним. "Укрзалізниця" запускає пілотний проєкт із запровадження в потягах Wi-Fi. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті компанії.

В українських потягах з’явиться Wi-Fi: де вже можна ловити зв'язок

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що "Укрзалізниця" працює над впровадженням Wi-Fi-доступу до інтернету в пасажирських поїздах. Як пояснили в компанії, потяги класу "Інтерсіті+" часто використовуються як офіси на колесах, тому саме в них у першу чергу вирішили забезпечити якісний доступ до інтернету.

Наразі планується впровадження Wi-Fi у поїздах "Інтерсіті+" на напрямку Київ – Харків. В "Укрзалізниці" кажуть, що якщо ця новинка покаже успіх, то Wi-Fi стане доступним для українців в усіх поїздах та напрямках.

Нагадаємо, в Українській залізниці закликали українців обирати для подорожей на цьому тижні потяги. Пресслужба відомства повідомила, що негода ніяк не вплине на рух пасажирських поїздів, таким чином жоден з рейсів не скасували й не перенесли.

Попри те, яку погоду спрогнозували синоптики в Україні, перевізник називає залізницю найбільш безпечним видом транспорту в таких погодних умовах. В УЗ відзначили, що в компанії докладуть всіляких зусиль, щоб забезпечити достатню кількість пасажирських місць, і в разі необхідності вона буде збільшено.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", експерти з туристичної галузі назвали найкрасивіші та найцікавіші напрямки для подорожей у 2021-му році. Аби скласти рейтинг найпопулярніших маршрутів, фахівці провели опитування. Ці місця вражають своєю красою та викликають інтерес у туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини