Головна Новини Бізнес новини компаній Всі звинувачення стосовно GlobalMoney не мають доказів, — Хмельницький
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі звинувачення стосовно GlobalMoney не мають доказів, — Хмельницький

При цьому конкуренти компанії були оштрафовані за поширення недостовірних даних про "ГлобалМані"

31 серпня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Антимонопольний комітет України провів перевірку звинувачень компанії GlobalMoney, які поширюють у ЗМІ, та не знайшов доказів щодо роботи компанії на окупованих територіях. Це підтвердили і в Головному слідчому управлінні Нацполіції — "щодо перелічених кримінальних проваджень, було встановлено відсутність причетності ТОВ "Глобал Мані" до них". Про це у своєму блозі написав Голова Північного міжобласного територіального відділення АМКУ Олексій Хмельницький.

Всі звинувачення стосовно GlobalMoney не мають доказів, — Хмельницький

Всі звинувачення проти "ГлобалМані" безпідставні. Фото із відкритих джерел

"Саме тому, у строгій відповідності до закону, оштрафували іншу компанію — конкурента, яка розповсюджувала наклеп. Яка порушила конкурентне законодавство шляхом поширення неправдивих, неточних відомостей, пов'язаних із діяльністю конкурента — які завдали або могли завдати шкоди діловій репутації суб'єкта господарювання", — зазначив Хмельницький.

Мова йдеться про рішення АМКУ щодо штрафу у розмірі 68 тисяч гривень, накладеного на ПАТ "Айбокс Банк" за поширення недостовірної інформації про Global Money.

Хмельницький підкреслив, що рішення комітету базується винятково на фактах і не зміниться від голосних пікетів, обурливих дзвінків чи публікацій політологів.

"За час роботи в АМКУ я вже почав звикати до спроб тиснути на рішення Північного тервідділення. Були пікети "ветеранів", були бандитські погрози в кабінеті. Вимога завжди була одна: "закрити очі" на закон. Сьогодні до колекції додався новий артефакт: звинувачення в "підтримці сепаратистів", — стверджує чиновник.

Водночас Голова Північного міжобласного територіального відділення АМКУ порадив ЗМІ та політологам виконувати закон, а не вдаватись до піарних заяв та поширення недостовірної інформації.

Раніше у GlobalMoney закликали громадські організації та ЗМІ не брати участі у атаках недобросовісних конкурентів та не поширювати неперевіреної інформації

Фінансова компанія "Глобал Мані" заснована в 2009 році, є власником першої в Україні ліцензії на обслуговування платежів без відкриття рахунка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини