Головна Новини Бізнес новини компаній Як Ілон Маск підтримав криптовалюту Bitcoin
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Ілон Маск підтримав криптовалюту Bitcoin

Tesla знову почне приймати Bitcoin

22 липня 2021, 12:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії Tesla Ілон Маск підтримав головну криптовалюту. Про це повідомляє видання ixbt.

Як Ілон Маск підтримав криптовалюту Bitcoin

Ілон Маск підтримав Bitcoin. Фото: thesoftwarereport.com

На конференції B-Word, яку організувала Crypto Council for Innovation Маск заявив, що компанія-виробник електроавтомобілів Tesla знову почне приймати Bitcoin як плату за свою продукцію при збереженні поточної тенденції його зміщення в бік поновлюваних джерел енергії.

Для довідки: раніше Tesla почала приймання Bitcoin при оплаті за свої авто, однак через короткий час скасувала дану можливість через побоювання з приводу впливу криптовалюта на навколишнє середовище.

Гендиректор Tesla розповів, що хотів би провести ретельну перевірку для того, щоб переконається, що під час видобутку криптовалюта використовується не менше п'ятдесяти відсотків поновлюваних джерел енергії. Він додав, що існує тенденція до збільшення цього відсотка.

Маск підтвердив, що якщо така тенденція буде зберігатися, то компанія Tesla знову почне приймати Bitcoin як плату за свою продукцію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що найновіша модель електромобіля виробництва компанії Tesla загорілася під час руху. Інцидент стався в американському штаті Пенсільванія. Водій автомобіля виявився заблокованим в оповитий вогнем транспортним засобом. Займання автомобіля відбулося на третій день після його покупки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що Ілон Маск показав, як виглядали випробування нового прототипу космічної ракети SpaceX Super Heavy. Під час випробувань ракета-носій запустила три своїх двигуни на короткий час. Стало відомо, що в майбутньому планується одночасний запуск відразу дев'яти двигунів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини