Головна Новини Бізнес новини компаній Як буде виглядати самий бюджетний електрокар Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Як буде виглядати самий бюджетний електрокар Tesla

Німецький інсайдер CarForce247 представив перші зображення бюджетного автомобіля Tesla, створені на основі чуток

13 вересня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Tesla представила свій бюджетний електромобіль вартістю 25 тисяч доларів, але в компанії досі не показують, як він буде виглядати і навіть не говорять, як він буде називатися. Інсайдер зазначає, що ймовірно автомобіль будній представлений як спортивний хетчбек Model Q. Про це повідомляє видання Electrek.

Як буде виглядати самий бюджетний електрокар Tesla

Tesla, фото з відкритих джерел

Електричний автомобіль Tesla вартістю 25 тисяч доларів США, який часто називають "моделлю Tesla 2", порівняли з новим електричним хетчбеком, який Tesla планувала виробляти на заводі Gigafactory Shanghai в Китаї та експортувати в усьому світі.

Торік Tesla оголосила про плани створити в Китаї новий науково-дослідний центр для виробництва електромобіля в китайському стилі. Tesla почала приймати проєктні пропозиції для свого маленького електромобіля китайського виробництва минулого літа, а незабаром після цього почала наймати цю програму.

У той час автовиробник також випустив цей ранній дизайн маленького електричного хетчбека. Це змусило багатьох думати, що цей напрям дизайну і формфактор, який Tesla збирається випробовувати у майбутньому електромобілі.

Як буде виглядати самий бюджетний електрокар Tesla - фото 2

Модель автомобіля має приблизне креслення, і тому фактичний дизайн все ще витає в повітрі. Використовуючи сучасну мову дизайну Tesla, яка є в моделях 3 і моделі Y, німецький CarForce247 придумала цікавий погляд на можливий дизайн електромобіля Tesla вартістю 25 тисяч доларів США. Його вони назвали моделлю Q.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що Маск оголосив про розробку робота-гуманоїда Tesla Bot. Робот буде використовувати досвід Tesla з автоматизованими машинами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини