Головна Новини Бізнес новини компаній Young. Wine. Style. Молоде Вино від SHABO
commentss НОВИНИ Всі новини

Young. Wine. Style. Молоде Вино від SHABO

Підняти келих молодого вина за свято успішного врожаю, можна виключно в третій четвер листопада. До цього моменту, наприклад, у Франції продавати вина з нового врожаю заборонено законом. Тому українцям в цьому сенсі сильно пощастило – спробувати своє українське «божоле» вони можуть раніше всіх. Лімітована колекція SHABO Молоде вже в продажу онлайн

16 листопада 2020, 11:16
Поділіться публікацією:

Більш як десять років оксамитове червоне, мінеральне біле і модне рожеве "розлітаються" буквально за пару місяців. Позиції лімітовані — менш як 9 тисяч пляшок і спробувати їх дійсно варто встигнути. Всі молоді вина SHABO відрізняються приємною легкістю і ненав'язливістю фруктового букета. А в цьому році ще й випущені з унікальними етикетками, для створення яких запросили молодих художників.

Young. Wine. Style. Молоде Вино від SHABO

Колаборації світових винних будинків з художниками популярні не одне століття. Свого часу на винних етикетках з'являлися роботи Сальвадора Далі, Василя Кандинського, Пабло Пікассо і багатьох інших відомих діячів мистецтва. Актуальний тренд і зараз.

Але співпраця SHABO і художників не просто вдала маркетингова ідея, це більшою мірою соціальний захід. Створення нової етикетки для колекції молодого вина стало одним з кроків на підтримку молодих талантів Одеського художнього коледжу ім. М.Б. Грекова. Переможницею, чиї роботи прикрасили Молоді вина-2020 року, стала Маріам Губенко. У кожній з ідей вона провела тонкі паралелі між вином і жіночим характером.

"Молоді таланти завжди потребують підтримки, а в сьогоднішніх реаліях особливо. До того ж ми щиро впевнені, що створення вина це мистецтво, тому наша співпраця зі студентами коледжу "Грекова" дуже логічний крок. Це одночасно і наша соціальна відповідальність, і рух в руслі світових маркетингових трендів, і можливість для молодого художника заявити про себе на всю країну. Нам дуже подобається результат цей проект ще раз підтверджує, що молоде теж можна сприймати серйозно будь то ідея, людина або вино ", — підкреслює Гіоргі Іукурідзе, засновник компанії SHABO.

SHABO Молоде знаходить спільну мову з будь-якою стравою. Особливість вин цієї колекції в тому, що вони не проходять процес витримки або батонажа. Завдяки чому свіжі та ароматні з яскравим фруктовим характером готові до вживання вже через 1-2 місяці після бродіння. Стати володарем вина нового врожаю теж легко. Його можна замовити в один клік в онлайн магазині https://shaboshop.com.ua/tihii-vina-2/filter/9=377;sort=min-name/

Young. Wine. Style. Молоде Вино від SHABO - фото 2
Young. Wine. Style. Молоде Вино від SHABO - фото 3
Young. Wine. Style. Молоде Вино від SHABO - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини