За що Microsoft виплатить кожному своєму співробітникові півтори тисячі доларів премії

Одноразовий бонус отримають всі співробітники компанії

Американська компанія Microsoft виплатить своїм співробітникам бонуси за роботу під час коронавірусної пандемії. Про це повідомляє видання TheVerge.

Як стало відомо, компанія виплатить одноразовий бонус в розмірі півтори тисячі доларів кожному співробітнику за підсумками "унікального і складного фінансового року".

Директор по кадрам Кетлін Хоган розповіла, що бонус зможуть отримати всі співробітники компанії нижче рівня корпоративного віце-президента, які влаштувалися на роботу в Microsoft раніше 31 березня цього року.

Також повідомляється, що попри те, що Microsoft володіє такими компаніями, як LinkedIn, GitHub і ZeniMax, їх співробітники не отримають цей бонус.

Всього на виплату премій у компанії піде близько 200 мільйонів доларів.

Для довідки: Microsoft заробляє приблизно таку ж суму за два дні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська Apple відкрила свій офіс в Україні. Компанія почала самостійно ввозити та займатися розмитненням своєї продукції. Таким чином в Apple планують боротися з "сірим" імпортом. Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зазначив, що відкриття в Україні офісу, такої компанії, як Apple підвищить імідж країни на міжнародній арені. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що компанія Google відкриває свій перший роздрібний магазин. У ньому працюватимуть фахівці, які зможуть допомогти клієнтам з вибором товару, а також відремонтувати техніку виробництва компанії Google. Також магазин буде служити точкою видачі товару для людей, які роблять покупки в інтернет-магазині компанії.