Головна Новини Бізнес новини компаній Звільнення гендиректора "Укрспецекспорту" та директора "Спецтехноекспорту": стали відомі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення гендиректора "Укрспецекспорту" та директора "Спецтехноекспорту": стали відомі причини

Наприкінці липня з посад було звільнено керівників найбільших державних компаній з торгівлі озброєнням

17 серпня 2022, 13:47
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков звільнив Вадима Ноздрю з посади генерального директора "Укрспецекспорту" та Євгена Ларіна з посади директора "Спецтехноекспорту".

Звільнення гендиректора "Укрспецекспорту" та директора "Спецтехноекспорту": стали відомі причини

Олексій Резніков. Фото: із відкритих джерел

Рєзніков в одному з інтерв'ю повідомив про причини звільнень.

"Була зроблена перевірка, переглянули всі розрахунки, переглянули шалену дебіторську заборгованість. Тобто вони уклали контракти, отримали гроші від Міноборони, заплатили, постачання не зробили", — сказав Резніков.

Також міністр процитував дзвінок від посла України до США:

"Я знаю, що Пентагон для нас зараз буде закуповувати одну потрібну історію, яка в пакеті допомог за гроші платників податків американського народу. Але тут приїхали спецекспортери до виробника і кажуть: "Ми у вас купимо партію цих необхідних речей за гроші та дорожче, поставте Пентагон, по-друге, а нам продайте вже".

Схожа історія трапилася і під час переговорів із міністром оборони Словаччини Ярославом Надем, коли йшлося про закупівлю артилерійських установок Zuzanna.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що   Ердоган та Гутерріш їдуть в Україну. В ООН вже повідомили, що в рамках візиту до України буде обговорено хід реалізації "зернової ініціативи", критичною частиною якої є Туреччина.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що Туреччина розпочала військову операцію в Сирії. Головним насторожуючим сигналом для України є те, що між Туреччиною та Росією можуть бути якісь негласні домовленості.

Сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Зеленського дали пряму відповідь щодо готовності знищити Кримський міст. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

17 серпня 2022, 13:54

Статьи пишут пьяные роботы? По выстроенным спьяну предложениям трудно уловить мысль.


Новини