Головна Новини Бізнес економіка Аеропорт Бориспіль чекає приватизація та тотальне скорочення працівників, – експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Аеропорт Бориспіль чекає приватизація та тотальне скорочення працівників, – експерт

Міністр інфраструктури Кубраков ставить завдання приватизації аеропорту «Бориспіль»

10 липня 2021, 09:30 comments2658
Поділіться публікацією:

Найбільш аеропорт України готують віддати в концесію. Про це в ефірі телеканалу Прямий розповіла політична експертка Олександра Решмеділова.

Аеропорт Бориспіль чекає приватизація та тотальне скорочення працівників, – експерт

Бориспіль можуть віддати в концесію. Фото: instagram.com/kbp_airport

"Міністерство інфраструктури оголосило про  призначення нового гендиректора аеропорту "Бориспіль". Ним став Олексій Дубревский, який керував аеропортом "Запоріжжя". По цьому призначенню є багато питань. І зв‘язки Дубревського з "ДНР" і підозра щодо корупційних схем в Запоріжжі. Але для чого такі кадри? Це все призначення своїх людей під освоювання хороших бюджетів. Адже кілька місяців тому аеропорт Бориспіль отримав 270 млн євро кредиту від Європейського інвестбанку на розвиток інфраструктури", – зазначила експертка.

Також вона додала, що одним із завдань, яке міністр інфраструктури Кубраков ставить Дубревському – це приватизація аеропорту "Бориспіль".

"Дубревський вже був на цьому шляху в "Запоріжжі", там в оренду вантажний термінал віддали. Це покрокова історія до повноцінної концесії. Але більш цікавішим є аеропорт "Бориспіль". В який зараз вкладуть кошти, а потім його передають в концесію.  Під це підуть авжеж тотальні скорочення працівників", – пояснила Решмеділова.

Вчора "Коментарі" писали, що з боку Києва на під’їзді до аеропорту "Бориспіль" утворились величезні затори. Водіїв попередили про ситуацію на трасі "Київ — Бориспіль", де наразі тривають ремонтні роботи. Окрім того, в аеропорті "Бориспіль" нагадали, що на цій трасі діють нові обмеження, про що раніше інформували у Патрульній поліції Києва.

Через ремонтні роботи було перекрито проїзд з Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснювався по проїзду у напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня. З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини