Головна Новини Бізнес економіка Активісти звинуватили запорізьких депутатів у розкраданні грошей з місцевого бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

Активісти звинуватили запорізьких депутатів у розкраданні грошей з місцевого бюджету

Запорізькі активісти розповіли, хто може бути причетний до розкрадання бюджетних коштів

4 жовтня 2020, 20:08 comments1370
Поділіться публікацією:

У Запоріжжі активісти заявили, що депутати міської та обласної ради під керівництвом Ярослава Гришина і Михайла Прасолова нібито причетні до розкрадання грошей з місцевого бюджету. За даними видання "112. ua", до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за заявою ГО "Рух Справедлива Україна", яка оприлюднила відповідні дані.

Активісти звинуватили запорізьких депутатів у розкраданні грошей з місцевого бюджету

Адвокат Віталій Мацелюх заявив, що в Запоріжжі депутати міської та обласної рад нібито зловживали своїми посадовими обов'язками і отримували гроші, які повинні були направити на допомогу малозабезпеченим. Мацелюх заявляє, що мова йде про більш ніж 180 млн грн.

Крім того, журналісти "5 каналу" і активісти ГО "Народний захист" повідомили, що провели розслідування і з'ясували, що одна людина згідно з документами могла "отримувати" виплати до 44 разів.

Активісти заявляють, що до подій в Запоріжжі може бути причетна ТОВ "Міжнародна юридична фірма" Ярослав Гришин і партнери".

Зараз триває слідство.

Активісти звинуватили запорізьких депутатів у розкраданні грошей з місцевого бюджету - фото 2

Раніше "Коментарі" писали, що громадські організації виявили масштабні зловживання депутатськими повноваженнями в Запорізькій області. Відзначається, що в Запоріжжі та області існує масштабна проблема з розкраданням коштів депутатських фондів. У партії кажуть, що корупційна складова виникає через те, що на державному рівні не врегульовано порядок контролю за фактичним отриманням громадянами коштів. При цьому вся відповідальність за раціональне розпорядження депутатським фондом, який формується за рахунок комунальних коштів, лежить виключно на самих депутатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини