Головна Новини Бізнес економіка Арештована доля Оксани Марченко в ще одному металургійному підприємстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Арештована доля Оксани Марченко в ще одному металургійному підприємстві

Вона належала Оксані Марченко через офшори

25 квітня 2023, 11:16
Поділіться публікацією:

За матеріалами СБУ арештовано активи Оксани Марченко в АТ "Запорізький завод феросплавів" на понад 1 млрд грн. Рішення суду стосується 13,7% акцій підприємства, якими дружина Медведчука володіє через чотири офшорні компанії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомляння пресслужби СБУ. 

Арештована доля Оксани Марченко в ще одному металургійному підприємстві

Оксані Марченко належить доля в ЗЗФ

Запорізький завод феросплавів є монопольним виробником металевого марганцю в Україні і входить до списку найбільших металургійних компаній в Європі. Арешт активів убезпечить їх від продажу чи перереєстрації на підставних осіб і в подальшому дозволить передати на користь нашої держави. 

Нагадаємо, раніше завдяки СБУ було арештовано майно Оксани Марченко на загальну суму більше ніж 6 млрд грн. Зокрема, арештували її долю в заводі "Дніпроспецсталь" та готель у Карпатах. 

Заходи проводили у межах кримінального провадження за підозрою дружини Медведчука у фінансуванні російських окупаційних угруповань. 

У лютому цього року слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України). 

Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Розслідування проводили співробітники СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Тим часом, на фронті з'явилися модернізовані російські танки.

У Польщі заявили, що війна в Україні може закінчитися компромісом

А у Росії "воскресили" Кобзона

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини