Головна Новини Бізнес економіка Блогер розповів про скандальний житловий комплекс в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер розповів про скандальний житловий комплекс в Одесі

На думку блогера Станіслава Домбровського, забудовник Гердас Дубріцкас веде незаконну діяльність в Одесі

25 вересня 2020, 20:01 comments2188
Поділіться публікацією:
Check

В Одесі, на 13-й станції Фонтану суд зупинив будівництво скандального житлового комплексу "Граф у моря". Відразу після цього блогер і громадський активіст Станіслав Домбровський опублікував на своєму YouTube-каналі журналістське розслідування, в якому розповів про інші проблемні будинки литовського забудовника Гердаса Дубріцкаса і його будівельної групи компаній "Ханнер".

Блогер розповів про скандальний житловий комплекс в Одесі

Домбровський назвав діяльність забудовника протизаконною і закликав правоохоронців зупинити її. Зокрема, блогер вважає, що забудовник має пряме відношення до скандалу з подвійним перепродажем квартир у власних житлових комплексах. Автор відеоролика заявляє, що Дубріцкас переклав провину на ексдиректора фірми Graf Development Наталію Корнієнко.


Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про низку резонансних випадків, коли придбання нерухомості у компаній, пов'язаних з Гердасом Дубріцкасом, закінчилися втратою великих сум грошей. Наприклад, одна з 17 постраждалих інвесторів, яка купила квартиру в ЖК "DERBY STYLE HOUSE" литовського забудовника, залишилася без житла і 40 тисяч доларів. Примітно в цій історії й те, що більше року тому одеський ДАБК офіційно попереджав жителів Одеси про незаконність будівництва ЖК "DERBY STYLE HOUSE" на Фонтанській дорозі, 6 і закликав не вкладати в нього гроші.

Схожа ситуація сталася і з інвесторами клубного будинку "GRAF" на Віцеадмірала Азарова. Вже понад рік тривають суди 15 мешканців за те, щоб повернути свої законно куплені квадратні метри.

Нагадаємо, жителі столичної Воздвиженки вимагають зупинити забудову Подолу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини