Головна Новини Бізнес економіка Блокують соцмережі та калічать людей: окупанти тероризують жителів Луганської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Блокують соцмережі та калічать людей: окупанти тероризують жителів Луганської області

Окупанти викрадають місцевих мешканців та заради розваги б’ють

6 травня 2022, 19:07
Поділіться публікацією:

російські окупанти продовжують знущатися з мирних жителів, які проживають у Луганській області. Так окупанти почали блокувати соціальні мережі, викрадають місцевих мешканців та заради розваги б’ють, піддають тортурам, калічать, вивозять та викидають в лісах у передмістях. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію уповноваженої Верховної ради України з прав людини Людмили Денісової.

Блокують соцмережі та калічать людей: окупанти тероризують жителів Луганської області

Окупанти тероризують жителів Луганської області (фото з відкритих джерел)

За словами уповноваженої, окупанти намагаються обмежити людям доступ до соціальних мереж та українських ЗМІ, натомість створюють свої фейкові інформаційні ресурси.

 "Окупанти почали блокувати соціальні мережі, зокрема Фейсбук, та українські Інтернет-сайти. Загарбники мають на меті завадити місцевим жителям читати та аналізувати новини, що публікуються в Україні та незалежних ЗМІ. Альтернативою окупанти роблять ЗМІ рф та "республіканські", називаючи їх "достовірними джерелами" та "вигідною інформацією"",- йдеться в повідомленні.

Окрім цього, військові рф заради розваги знущаються з мирних жителів, б'ють їх та тероризують.

"Зростають темпи фізичного терору рашистів – вони викрадають місцевих мешканців та заради розваги б’ють, піддають тортурам, калічать, вивозять та викидають в лісах у передмістях.Терор та жорстоке поводження з мирними жителями на окупованих територіях — це воєнний злочин, визначений Статутом Міжнародного військового трибуналу та Римським статутом Міжнародного кримінального суду, та порушення норм Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни",- повідомила Денісова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російські окупанти планують заблокувати доступ до соціальних мереж у Херсонській області.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини