Головна Новини Бізнес економіка Боротьба з олігархами та оборонпром: в Україні стартує форум з економіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба з олігархами та оборонпром: в Україні стартує форум з економіки

Участь в економічному форумі "Україна 30. Економіка" візьме президент Володимир Зеленський

14 червня 2021, 07:46
Поділіться публікацією:

У понеділок, 14 червня, у столиці стартує черговий тематичний форум — "Україна 30. Економіка", участь у ньому 15 червня у частині, присвяченій боротьбі з олігархами, візьме президент Володимир Зеленський, повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Боротьба з олігархами та оборонпром: в Україні стартує форум з економіки

Володимир Зеленський на форумі "Україна 30". Фото: ОП

Відкриє захід прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Перша сесія форуму присвячена національній економічній стратегії-2030. Серед головних спікерів — перший віцепрем'єр-міністр України — міністр економіки Олексій Любченко, президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер та виконавча директорка Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев’янко.

Другу сесію форуму присвятять промисловості. Заплановані виступи голови комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича, керівника державного концерну "Укроборонпром" Юрія Гусєва та інших.

На спеціальній сесії 14 червня представники Міністерства інфраструктури України презентують план вдосконалення державних сервісів для моряків та шляхів подолання корупції у галузі.

Другий день форуму "Україна 30. Економіка" відкриє президент Володимир Зеленський. Перша сесія заходу 15 червня присвячена міжнародній підтримці боротьби з олігархами в Україні, друга сесія — законодавчим ініціативам щодо деолігархізації, третя — протидії впливу олігархів.

Третій день форуму присвятять великій та малій приватизації державних активів в Україні. Участь у заході візьме голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що з 15 по 18 червня відбудуться пленарні засідання Верховної Ради, та які законопроєкти анонсували та планують розглянути нардепи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ukraine30.com
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини