Головна Новини Бізнес економіка "Це неправда!": Binance спростовує обмеження виведення грошей для громадян РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це неправда!": Binance спростовує обмеження виведення грошей для громадян РФ

Гроші неможливо вивести лише через SWIFT-перекази

13 травня 2022, 09:33
Поділіться публікацією:

Одна з найбільших світових криптовалютних бірж Binance не обмежувала переказів та виведення грошей для громадян Російської федерації незалежно від країни резидентства.

"Це неправда!": Binance спростовує обмеження виведення грошей для громадян РФ

Як повідомляє видання Forbes з посиланням на прес-службу Binance , гроші неможливо вивести лише через SWIFT-перекази, оскільки банк-партнер не працює з користувачами з РФ.

Зокрема, у керівництві Binance назвали відповідь служби підтримки некоректною.

"У публікації, де агент служби підтримки в рамках звернення відповів, що "обмеження залежать від місця народження", некоректні (за що ми просимо вибачення )", — йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що SWIFT-переклади для громадян Російської федерації були "історично недоступні" навіть до введення обмежень, оскільки банк-партнер не працював і не працює з клієнтами не лише з Росії, але й з іншими державами, зокрема, Хорватією. , Мексика, Чорногорія, Туреччина і так далі. Повний список розміщено на сайті криптобіржі з 19 листопада 2021 року.

Раніше міністр цифрової трансфомації України Михайло Федоров на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що одна з найбільших світових криптовалютних бірж Binance заблокувала грошові перекази та виведення коштів в іноземні банки громадянам Російської Федерації незалежно від їхньої резидентства.

Він також оприлюднив скріншоти листування громадян Російської Федерації, які зареєстровані у Binance як резиденти Об'єднаних Арабських Еміратів, а також відповіді служби підтримки криптовалютної біржі.

Binance – найбільший у світі сервіс обміну криптовалютами. Він був створений у 2017 році, а вже наступного року став найбільшим у світі за обсягом торгів.

Компанія була створена в Китаї, проте згодом після заборони урядом КНР торгівлі криптовалютами у вересні 2017 року керівництво вирішило перенести сервери і штаб-квартиру в Японію.

6 листопада 2019 року віце-прем'єр-міністр України, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що на основі меморандуму до кінця року Binance має запрацювати в Україні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини