Головна Новини Бізнес економіка Ціна Біткоїна знову рекордно зростає
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціна Біткоїна знову рекордно зростає

Вартість Біткоїна виросла на 7%

6 лютого 2021, 16:01
Поділіться публікацією:

Найбільша криптовалюта зросла майже на 7% — до 40 498 доларів за Біткоїн в суботу, 6 лютого, що наблизило її до рекордного максимуму початку січня майже в 42 тисяч доларів. Про це пише Bloomberg.

Ціна Біткоїна знову рекордно зростає

Стрибок вартості криптовалюти відбувається після ще одного волатильного тижня в криптовалюті, який ознаменувався підтримкою Біткоїна з боку Ілона Маска. Мільярдер Маск також опублікував глузливі твіти про Dogecoin — тематичний підрозділ Shiba Inu, який почався як жарт, в результаті його ринкова капіталізація перевищила 6 млрд дол.

Ці розробки надають більше доказів того, що подібні казино циркуляції цифрових монет просочуються в основний потік. Гучні прихильники Біткоїна, такі як Ілон Маск, кажуть, що він завойовує більш широке визнання у фінансовому співтоваристві. Регулятори, тим часом, підсилюють попередження про волатильність, яка може знищити інвесторів.

Незважаючи на це, багато інвесторів як і раніше розглядають цифрові монети як сумнівний сектор.

Біткоїн, найбільша криптовалюта, виріс приблизно на 24% на цьому тижні. За словами Майка Макглоуна, сировинного стратега Bloomberg Intelligence, токен може консолідуватися, перш ніж податися до позначки в 50 тисяч доларів, що буде означати ринкову вартість близько 1 трильйон доларів.

Раніше "Коментарі" писали, що головний економіст Rosenberg Research — ресурсу для інвесторів, економічних досліджень і стратегій фінансового ринку, Девід Розенберг назвав Біткоїни "великими бульбашками", які поки тільки дозрівають і не мають наміру лопнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини