Головна Новини Бізнес економіка Договір про ЗВТ з Великобританією запрацює з 2021 року - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Договір про ЗВТ з Великобританією запрацює з 2021 року - Шмигаль

Договір про зону вільної торгівлі допоможе спростити економічні відносини України і Великобританії

4 грудня 2020, 17:11
Поділіться публікацією:

Україна зміцнює міжнародні комерційні зв'язки. Так, один із свідчень подібного тези стала заява прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. У своєму повідомленні в соцмережах чиновник заявив, що тепер Україні буде простіше торгувати зі Сполученим Королівством, оскільки вже з наступного року договір про зону вільної торгівлі між двома країнами набуде чинності.

Договір про ЗВТ з Великобританією запрацює з 2021 року - Шмигаль

"З 2021 року діятиме зона вільної торгівлі між Україною та Великою Британією. Як допомогти українському та британському бізнесу налагодити взаємини в нових умовах — обговорили з послом Великобританії в Україні Меліндой Сіммонс. Вдячний за плідний обмін думками. Упевнений, ЗВТ допоможе розкрити потенціал українсько-британських відносин", — поділився своїми діями прем'єр.

Як повідомляло видання "Коментарі", 7 серпня глава держави Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем. Дата вступу в силу угоди настане через 60 днів після ратифікації українським і ізраїльським парламентами. Нагадаємо, що переговори про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем почалися ще 6 років тому і завершилися тільки в березні 2018 року. Підписання угоди про вільну торгівлю відбулося в січні 2019 року. Це дозволить вітчизняним товаровиробникам отримати переваги від лібералізації ринку товарів Ізраїлю, відкриє можливості для українського бізнесу як для розширення ринків збуту, так і для розвитку і модернізації власного виробництва. Зона вільної торгівлі повинна буде сприяти подальшому розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва між країнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Казанцев Евгений

4 грудня 2020, 18:09

Абсолютно приветствую усилия и результат. При всем должном уважении к американскому акценту, британский всегда культивировался в Украине и эти усилия должны быть приумножены, как по причине "английского" английского, так и в связи с расширяющимися возможностями для бизнеса и взаимообогащения культур. Обидно, что модный, скоропалительный, современный бизнес не использует опыт и знания людей, которые годы и десятилетия проработали в этом направлении.


Новини