Головна Новини Бізнес економіка Економіст розповів, чи варто українцям знімати усю готівку з рахунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Економіст розповів, чи варто українцям знімати усю готівку з рахунків

Варто мати невеликий запас готівки, порадив Кухта

17 лютого 2022, 21:15 comments1405
Поділіться публікацією:

Жителям нашої країни сьогодні не варто панікувати, знімати з банківського рахунку всі наявні кошти та "купатися в морі готівки". Звичайно, в екстремальних умовах бурхливого сьогодення необхідно розраховувати  на певну кількість готівкових коштів, але весь цивілізований світ загалом вважає нормальним  зберігати свої  кошти  в безготівці на рахунках банківської системи.  Ці та інші дієві поради озвучив економіст Павло Кухта під час ефіру в  програмі  "Твій день" на телеканалі "1+1".

Економіст розповів, чи варто українцям знімати усю готівку з рахунків

Експерт порадив, що не варто панікувати (фото з відкритих джерел)

Павло Кухта  пояснив, що гроші у готівці потрібно мати в тому випадку, коли може статись непередбачуване  і раптово може "лягти" вітчизняна  банківська система.

За словами експерта, панічні настрої в такій ситуації мало допоможуть і "купатися в морі готівки", від цього нікому краще не стане. Потрібно мати для себе певну суму коштів в готівці, на випадок непередбачуваних обставин. Це, якщо, не дай Боже, може бути паралізована банківська система, це при тих загрозах, про які ми всі наслухані. Траплялись нещодавно кібератаки, тому на такий випадок знадобиться певна сума грошей в готівці. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  економіст розповів, як зміняться ціни на продукти в Україні у лютому. За словами голови Українського аналітичного центру, економіста Олександра Охріменка, наступного місяця в Україні можуть злетіти в ціні тепличні овочі, а також фрукти, серед яких зараз багато імпортних. Зміна ціни може статися, зокрема, через зростання собівартості продукції. При цьому м'ясо, за словами Олександра Охріменка, у лютому не дорожчатиме, оскільки попит після свят на нього знизився.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини