Головна Новини Бізнес економіка Експерт назвала популярні сфери, де можна розвиватися та шукати собі роботу у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвала популярні сфери, де можна розвиватися та шукати собі роботу у 2022 році

У 2022 році бізнес поступово розширюватиме свою діяльність

3 січня 2022, 09:56
Поділіться публікацією:

Новий 2022 рік для ринку праці має стати рятівним, ожививши низку сфер, які опинилися в глибокому застої після "турбулентного" 2021-го. Як передає портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловила експерт із працевлаштування Валентина Бардадим.

Експерт назвала популярні сфери, де можна розвиватися та шукати собі роботу у 2022 році

Гривні. Фото: Главком

Фахівець вважає, що 2021 рік був більш "турбулентним", ніж 2020-й, коли пандемія тільки починалася і, коли багато ділових людей не знали, як діяти, тому обирали найрадикальніший шлях – закривали бізнес, сгортали виробництво, переводили працівників на неповний робочий день, обмежували функціонування низки прибуткових сфер. Таким чином, було мало пропозицій від роботодавців, але багато людей залишилися без роботи і були в пошуках. У 2021-му році вже багато хто зумів підлаштуватися до такого ритму життя.

За словами Валентини Бардадим, залишається сподіватися, що 2022 рік у цьому плані стане переломним. Тому що бізнеси знову розвиватимуться, звідси з'являтимуться більше вакансій із гідною винагородою за працю. Люди перестануть боятися непередбачуваності, перестануть боятися вкладати свої інвестиції.

Експерт спрогнозувала, що окрім сфери IT в Україні на піку популярності у 2022 році буде агробізнес та виробництво. Для України це ті сфери, які є дуже перспективними і де точно з'являтимуться нові вакансії, роботодавці пропонуватимуть хороші зарплати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українцям розповіли, наскільки зросте їхня зарплата у найближчі кілька років. На кінець 2021 року середня зарплата в Україні становила 14 тис. грн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини