Головна Новини Бізнес економіка ЄС вимагає від РФ припинити тиск на іноземний бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС вимагає від РФ припинити тиск на іноземний бізнес

Євросоюз вимагає від російської влади скасувати "зовнішнє управління" щодо європейських компаній

27 квітня 2024, 22:39
Поділіться публікацією:

ЄС звернувся до Росії з вимогою скасувати рішення, яким  російські дочірні компанії італійської водонагрівальної компанії Ariston та німецького виробника побутової техніки BSH Hausgeraete були передані під "тимчасове зовнішнє управління".

ЄС вимагає від РФ припинити тиск на іноземний бізнес

ЄС обурений діями влади РФ щодо іноземних інвесторів. Фото з відкритих джерел

У заяві ЄС наголошується, що російська влада продовжує вживати заходи проти компаній ЄС, які працюють у РФ. 

Зазначається, що "ці заходи, спрямовані проти законної економічної діяльності, є ще одним доказом нехтування Росією міжнародним правом і правилами".

У Євросоюзі заявили, що таким чином РФ підтверджує, що діє непередбачувано в економічному полі та створила бізнес-клімат, який є свавільним і ворожим щодо іноземних інвесторів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини