Головна Новини Бізнес економіка Французький підприємець очолив список найбагатших людей світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький підприємець очолив список найбагатших людей світу

Він керівник групи LVMH, що об'єднує 75 брендів моди та косметики

5 квітня 2023, 10:29
Поділіться публікацією:

Бернар Арно — французький підприємець, керівник групи LVMH, що об'єднує 75 брендів моди та косметики, включаючи Louis Vuitton та Sephora, за версією журналу Forbes, є найбагатшою людиною у світі. Саме він очолює відповідний рейтинг 2023 року, опублікований виданням у вівторок, 4 квітня. Статки Арно та його родини Forbes оцінив у 211 млрд доларів США (193 млрд євро). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на DW.

Французький підприємець очолив список найбагатших людей світу

Бернар Арно

На другому місці в цьому списку — засновник компаній SpaceX і Tesla, американський підприємець Ілон Маск зі статками 180 млрд доларів США (164 млрд євро). На третьому – глава компанії Amazon Джефф Безос зі 114 млрд доларів США (104 млрд євро).

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс розташувався на шостій позиції. Його статки Forbes оцінюють у 104 млрд доларів США (95 млрд євро).

Тим часом відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені. Українські журналісти "зловили" Меладзе в Куршавелі і запитали про війну, але той спробував втекти. А уряд актуалізував Стратегію деокупації та реінтеграції Криму. Загалом план включає 127 актуалізованих заходів відновлення півострова. Заходи щодо реалізації Стратегії були оновлені Мінреінтеграцією з урахуванням умов воєнного стану. Зокрема, той факт, що звільнення півострова може статися вже найближчим часом.

"Звільнення Криму – неминуче. Вже зараз держава має підготуватися до повноцінного відновлення української влади у Криму. Насамперед сформувати надійний кадровий резерв відновлення. Ці громадяни мають забезпечити не лише відродження державного управління, а й відновлення справедливості. У нас є чіткий план дій, за кожним пунктом закріплені відповідальні виконавці", — наголосила віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини