Головна Новини Бізнес економіка Гетьманцев про боротьбу зі скрутками: система чинить опір, але зміни неминучі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гетьманцев про боротьбу зі скрутками: система чинить опір, але зміни неминучі

Нардеп акцентував увагу на тому, що такого масштабу операція по боротьбі зі скрутками в державі відбувається вперше.

14 грудня 2021, 10:22
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", таким чином прокоментував підсумки першого тижня розпочатої операції з боротьби зі скрутками та фіктивним ПДВ Голова податкового комітету Ради Данило Гетьманцев.

Гетьманцев про боротьбу зі скрутками: система чинить опір, але зміни неминучі

Данило Гетьманцев. Фото: Liga.net

Так, за словами нардепа, опір оголошеній боротьбі зі скрутками чинять не лише самі скрутники, а й податківці разом із правоохоронцями.

"Опір чинять не тільки і не стільки скрутники, скільки злочинці всередині служби! Всі ці податківці з чотириповерховими будинками у передмісті, рахунками за кордоном та автомобілями вартістю, що перевищує 10 їхніх річних зарплат. Не відстають від своїх колег та інші учасники схем – правоохоронці. Вони також у темі. Як і наскільки — суспільство скоро дізнається." – наголосив Гетьманцев.

При цьому Глава профільного комітету Ради вкотре звернувся до чесних податківців, яким організатори схем ухилення від сплати ПДВ загрожують або пропонують хабар.

"Хочу звернутися до чесних податківців, яких залякує або намагається підкупити корупційна гідра, що корчиться в агонії. Смійтеся в обличчя та повідомляйте нам у Комітет безпосередньо. Відреагуємо негайно!" – запевнив нардеп.

На переконання парламентарія, такого масштабу операція по боротьбі скрутками в державі проходить вперше, тоді як попередні спроби були лише імітацією, щоб знизити увагу суспільства до даного питання.

Нагадаємо, минулого тижня у ЗМІ та різноманітних телеграм каналах пройшла інформація про початок у регіонах масштабної операції з боротьби зі скрутками та фіктивним ПДВ. Ініціатором та головним "куратором" операції у кулуарах називають Голову податкового комітету Ради Данила Гетьманцева.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Гетьманцев розповів, на скільки зростуть доходи бюджету після ухвалення закону 5600.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини