Головна Новини Бізнес економіка GlobalMoney запускає проєкт спеціальних пільгових пакетів для громадських організацій
commentss НОВИНИ Всі новини

GlobalMoney запускає проєкт спеціальних пільгових пакетів для громадських організацій

Пакет пропонує громадським організаціям платформу для збору членських та благодійних платежів

4 серпня 2021, 20:21
Поділіться публікацією:
Компанія GlobalMoney (Глобал Мані) першою серед українських платіжних систем запускає проєкт спеціальних пільгових пакетів для некомерційних організацій. Даний пакет пропонує громадським організаціям платформу для збору членських та благодійних платежів, а також краудфандінга з мінімальною комісією за обслуговування — 0,001%

"Ми добре розуміємо — наскільки важлива кожна залучена копійка для працюючих громадських і благодійних організацій, адже вони націлені на добру справу. Тому ми вирішили створити умови, при яких громадські організації не будуть витрачати ресурси на адміністрування внесків, а направлять їх на свою основну діяльність — допомогу іншим. — каже Олександр Туркевич — комерційний директор системи GlobalMoney

Серед організацій, які зможуть скористатися спеціальними умовами — благодійні фонди, некомерційні освітні проєкти, ветеранські та патріотичні організації.

За словами Олександра Туркевича, в процесі роботи над ідеєю ця ініціатива була добре оцінена громадськими організаціями. Однак були й ті, хто побачив у цьому можливість "маніпуляцій".

"На жаль, раніше ми були змушені відмовити деяким об'єднанням з непрозорими джерелами фінансування, бо вони не змогли надати фінмоніторингу необхідні підтверджуючі документи. Ще неприємніше, що ці організації спробували тиснути на нас через "пікети" і інформаційну атаку в ЗМІ. Але для нас питання дотримання вимог фінмоніторингу є критичним "- говорить Олександр Туркевич.
Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що GlobalMoney запускає новий проект.
 

GlobalMoney запускає проєкт спеціальних пільгових пакетів для громадських організацій

GlobalMoney (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини