Головна Новини Бізнес економіка Голова "Укрзалізниці" подав у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова "Укрзалізниці" подав у відставку

Залізниця продовжує працювати за графіком

27 лютого 2023, 19:10
Поділіться публікацією:

Голова "Укрзалізниці" Олександр Камишін подав у відставку. Як повідомляють "Коментарі", про це він написав у своєму повідомленні в телеграм.

Голова "Укрзалізниці" подав у відставку

Голова "Укрзалізниці" пішов

"369-й день війни. Залізниця продовжує працювати за графіком. А я подаю у відставку, — написав Олександр Камишін. — За спільним рішенням з Віце-Прем’єром Кубраковим очолю офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі. Залишаю позицію зі спокійним серцем. Компанія працює чітко і злагоджено. Залишається #залізна_команда. Тому впевнений, що в компанії і далі #все_буде_добре. Вдячний Президенту Зеленському і Віце-Прем’єру Кубракову за високу оцінку моєї роботи на позиції. Вдячний найкращій в країні #залізній_команді, залізничникам — справжнім #залізним_людям, та всім, з ким пересікались по роботі. Напишу про це окремо ще. З гордістю продовжу носити звання одного із #залізних_людей".

В цей же час країна Східної Європи запускає виробництво снарядів вперше за 35 років. Стала відома статистика злочинів за минулий рік. А Польща оголосила нову ініціативу для України. Спільно з Єврокомісією Польща збирається шукати українських дітей, які вивезла чи викрала Російська Федерація. На тимчасово окупованих територіях України російські представники, окрім катувань місцевого населення, також викрадають дітей і вивозять їх на територію РФ. Точне місце перебування і кількість вивезених українських дітей залишається невідомою. 

Польща оголосила, що спільно з Єврокомісією буде здійснювати пошук українських дітей. В діяльність групи входитимуть слідчі дії для збору доказів про викрадення, а також створення механізму дій, який зможе розв'язати проблему. 

Наразі, США повідомлялось про 6 тис. вкрадених українських дітей, проте реальна цифра ймовірно набагато більша. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини