Головна Новини Бізнес економіка Хакери з Anonymous дали 48 годин, щоб компанії покинули ринок Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери з Anonymous дали 48 годин, щоб компанії покинули ринок Росії

Також хакери закликали бойкотувати продукцію Nestle

21 березня 2022, 23:10 comments2234
Поділіться публікацією:

Представники хакерського угрупування Anonymous закликали  мережеві компанії зупинити свою роботу і  залишити Росію протягом 48 годин.  Про це інформують хакери в своєму твіті.

Хакери з Anonymous дали 48 годин, щоб компанії покинули ринок Росії

Хакери дали 48 годин компаніям (фото з відкритих джерел)

Як зазначили  українські анонімні хакери, вони звертаються до всіх  представників  компаній,  що  ще працюють  в Росії та сплачують  податки на потреби  бюджету злочинного кремлівського  режиму.

"Вийдіть з Росії! Ми даємо вам 48 годин на роздуми та вихід з Росії, інакше ви потрапите під наш приціл", —  попередили представники анонімного  угруповання.

Народний депутат України Ярослав Железняк заявив, що ціллю хакерів стала 41 компанія, їх логотипи вони розмістили на своєму фото.

"Відоме хакерське об'єднання Anonymous дало компаніям, які працюють в РФ 48 годин, щоб заявити позицію. Інакше вони стануть їхньою ціллю. На фото логотип 41-ої компанії",- заявив політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російську соцмережу "Вконтакті" зламали і опублікували звернення до росіян. Російська соціальна мережа "Вконтакті" зламана, а її користувачі отримали реальну інформацію про вторгнення РФ до України. В інформації, яку надіслали росіянам,  йде мова про те, що саме РФ розпочала військове вторгнення на українську територію, в той же час,  держава-агресорка  має чимало проблем і  в кінцевому результаті все закінчиться  дефолтом.  Користувачів цієї соціальної мережі закликають  йти на протести, допоки війна не прийшла вже в їхній дім. В Україні також відреагували на взлом "Вконтакте". Так, політик Олексій Гончаренко у своєму Телеграм-каналі запропонував у Росії взагалі відключити  Інтернет.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини