Головна Новини Бізнес економіка І навіть не в наступному: штрафів за приховування інформації про кінцевих бенефіціарів не варто чекати в цьому місяці - Мін'юст
commentss НОВИНИ Всі новини

І навіть не в наступному: штрафів за приховування інформації про кінцевих бенефіціарів не варто чекати в цьому місяці - Мін'юст

Станом на 6 жовтня відомості подали тільки 171 333 юрособи

6 жовтня 2021, 18:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Нарахування штрафів за ненадання інформації про кінцевих бенефіціарів власників не почнеться ні в цьому, ні в наступному місяці. Про це повідомляється на офіційній сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook.

І навіть не в наступному: штрафів за приховування інформації про кінцевих бенефіціарів не варто чекати в цьому місяці - Мін'юст

Денис Малюська. Фото: Слово і діло

За словами глави Мін'юсту Дениса Малюськи це пов'язано з низькою пропускною здатністю реєстраційної системи, а також із тим, що кількість юридичних осіб, які мають подати відомості про КБВ, становить понад мільйон.

Станом на 6 жовтня відомості подали тільки 171 333 юрособи.

Також Малюська зазначив, що обов'язковою ознакою будь-якого адміністративного правопорушення є наявність вини. Тому, з огляду на поточний стан справ і презумпцію невинності, неможливо буде складати адмінпротоколи.

Міністр не рекомендує зараз штурмувати держреєстраторів і переплачувати гроші юристам за допомогу з подачею інформації про КБВ.

І навіть не в наступному: штрафів за приховування інформації про кінцевих бенефіціарів не варто чекати в цьому місяці - Мін'юст - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, як в Україні відстежити всі вільні автомобільні номерні знаки. МВС запустило новий онлайн-сервіс. Раніше для громадян України були доступні до перегляду тільки платні номерні автомобільні знаки. Тепер же автомобілісти отримали відкритий доступ до всіх видів "номерів".

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що українські фахівці створили сучасну інформаційно-аналітичну систему "СОТА". Вона розроблена для того, щоб удосконалити мережу ситуаційних центрів у регіонах. Відтепер вони будуть володіти тим же об'ємом даних, і центральний апарат РНБО. Рішення будуть прийматися самостійно і прискорено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини