Головна Новини Бізнес економіка Ігорю Коломойському запропонували сплатити майже чотири мільярди
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігорю Коломойському запропонували сплатити майже чотири мільярди

Суд збільшив розмір застави для Ігоря Коломойського майже до 4 мільярдів гривень

16 вересня 2023, 18:56
Поділіться публікацією:

Суд збільшив розмір застави бізнесмену Ігорю Коломойському. Його розмір наразі становить 3 млрд. 891 млн. гривень замість майже 510 млн. гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Суспільне.

Ігорю Коломойському запропонували сплатити майже чотири мільярди

Ігор Коломойський

Шевченківський районний суд Києва переглянув раніше винесене рішення про обрання запобіжного заходу бізнесменові Ігорю Коломойському, якого підозрюють у розкраданні 5,8 млрд гривень з "Приватбанку". Олігарху змінили запобіжний захід у частині застави і встановили його розмір у 3 млрд 891 млн гривень. Причина цього рішення – вимога прокуратури. Сторона звинувачення просила збільшити заставу через нові підозри – розкрадання майже 5,88 мільярда гривень. Крім того, представник прокуратури заявив у своєму слові, що Коломойський вийшов із громадянства України і тепер є громадянином Ізраїлю, тому він може втекти за кордон.

У свою чергу сторона захисту зазначила, що на момент нібито скоєних розкрадань "Приватбанк" був не державним підприємством і "розкрадання" в ньому могли завдати шкоди лише його акціонерам, якими були Коломойський та Боголюбов.

За даними слідства, у 2013-2014 роках Ігор Коломойський незаконно заволодів 5,8 млрд грн, створивши злочинне угруповання зі співробітників Приватбанку, засновником та акціонером якого він був.

Тим часом, полтавський військком зробив гучну заяву про шалені втрати: до 80 відсотків. Виконувач обов'язків голови Територіального центру комплектування та соціальної підтримки зробив резонансну заяву про численні втрати.

Вступ Швеції до НАТО знову під питанням: у НАТО знайшли нові перепони. Президент стверджує, що Швеція "надсилає терористів на демонстрації під охороною шведської поліції".

А у Білому домі натякнули, що невдовзі в України з'являться ракети ATACMS. Американська зброя перестає належати Сполученим Штатам після того, як прибула в Україну, наголосив Ентоні Блінкен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини