Головна Новини Бізнес економіка Індія почала відмовлятися від нафти з РФ: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія почала відмовлятися від нафти з РФ: яка причина

Індійські нафтопереробні заводи замінюють російську нафту на американську

26 березня 2024, 22:48
Поділіться публікацією:

Санкції США проти танкерів, які перевозять російську нафту з порушенням цінової стелі, змусили нафтопереробні компанії Індії відмовитися щонайменше від частини російських поставок.

Індія почала відмовлятися від нафти з РФ: яка причина

Російська нафта втрачає популярність в Індії. Фото з відкритих джерел

Як пише видання Reuters, на початку цього року індійські НПЗ збільшили закупівлі саудівської нафти, а останнім часом почали закуповувати американську нафту.

Зазначається, що наразі до Індії зі США направляється близько 7,6 млн барелів нафти (256 тис. барелів на добу). Це максимальний обсяг постачань за понад рік.

Танкери, що йдуть зі США, зафрахтовані Reliance Industries, яка є найбільшою приватною нафтопереробною компанією Індії, а також нафтотрейдером Vitol та корейською судноплавною компанією Sinokor, пише видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини