Головна Новини Бізнес економіка Коли біткоїн почне падати - прогноз економіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли біткоїн почне падати - прогноз економіста

Найближчим часом курс біткоїна буде стабільним

4 січня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Головний економіст Rosenberg Research — ресурсу для інвесторів, економічних досліджень, а також стратегій фінансового ринку, Девід Розенберг назвав біткоїни "великими бульбашками", які поки тільки дозрівають та не мають наміру лопнути. Експерт розповів виданню CNBC, чого чекати від віртуальної валюти.

Коли біткоїн почне падати - прогноз економіста

Курс біткоїна - експерт розповів що очікувати від валюти. Фото: hsto.org

За його словами, найближчим часом біткоїн не буде дешевшати. Основна причина стабільності криптовалюти у низьких процентних ставках. До тих пір, поки біткоїни будуть залишатися на рівні, близькому до нуля, різкого спаду на ринку не відбудеться.

Нагадаємо, що біткоїн рекордно подорожчав 27-го грудня. Вартість валюти зросла до 28 051,1 тисяч доларів за монету. Відзначимо, ринкова капіталізація біткоїна раніше становила 507,6062 доларів або 69,69 відсотка від обсягу ринкової капіталізації всіх криптовалют.

Девід Розенберг називає таке зростання надзвичайно ненормальним. Експерт також заявив, що поки не має намірів інвестувати в біткоїни.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що американське групування хакерів починає красти на користь благодійності. На просторах даркнету учасники угруповування почали залишати повідомлення, що вони бажають зробити цей світ кращим. Хакери, аби довести всю серйозність своїх намірів, додали скріншоти переказів по 10 тисяч американських доларів в біткоїнах благодійним організаціям. При цьому свої атаки кіберзлочинці здійснюють на компанії-гіганти, які зламують, а потім вимагають значні викупи.

Раніше ми повідомляли, що Армія порятунку почне приймати пожертвування в біткоїнах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини